benegre.cat
Notícies

Una prova de maternitat confirma que la Paciència és la mare de la Ciència

La Ciència podria patir seriosos problemes de salut perquè “es treu la son per les orelles i el fetge per la boca”

Es veia venir i ara, per fi, s’ha confirmat. Una prova de maternitat realitzada en una clínica de fertilitat ha certificat que la Paciència és la mare de la Ciència. Els investigadors que han desxifrat l’ADN familiar han explicat que aquestes proves són molt cares de fer però que, “pagant, Sant Pere canta”. A més, han justificat el retard en el diagnòstic perquè “hi ha més dies que llonganisses”.

Però no tot han sigut bones notícies. Els resultats de la prova apunten que la Ciència podria patir seriosos problemes de salut, ja que “té els ulls al clatell i la mà trencada, i es treu la son per les orelles i el fetge per la boca”. A més, per si tot això no fos prou, en lloc d’eliminar les toxines corporals de forma convencional, “sua la cansalada” i l’han vist com, d’amagat, intentava “beure’s l’enteniment”.

Per tot plegat, els metges creuen que la Ciència és “un cas com un cabàs”, si bé puntualitzen que “viu més el que piula que el que xiula”. De cara al seu benestar emocional, però, li han recomanat que es dediqui professionalment a oficis tranquils, com ara “fer volar coloms, llogar cadires, remenar les cireres, tallar el bacallà, llençar cases per la finestra o posar punts sobres les is”.

La que està exultant és la Paciència, que ha admès que, amb la concessió de la maternitat, s’ha tret “una espina que tenia clavada”. En aquest sentit, malgrat que té clar que “una flor no fa estiu”, ha recordat que, “quan trobes una nyora, el rovelló és a la vora”. O el que és el mateix: que “més val un ocell en mà que cent volant”.

En referència a la seva afició per les ejaculacions del seu marit, la Paciència ha reivindicat que, “pel maig, cada dia un raig”. I ha justificat que posés Ciència a la seva filla perquè “d’Antons, Joseps i ases ja n’hi ha a totes les cases”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies