benegre.cat
Notícies

Torrent de l'Olla guanya el Primer Premi dels Carrers Guarnits amb la decoració "Caos i Destrucció"

Els aldarulls han estat una maniobra dels veïns del carrer per provocar una performance i trencar el monpoli del carrer Verdi

Festa grossa entre els veïns del carrer Torrent de l’Olla, que han trencat el monopoli del carrer Verdi en els premis per guarnir el carrer. “Feia anys que ho intentàvem”, assegurava la Rosita, veïna del carrer “i sabíem que calia fer alguna cosa espectacular. Ho hem aconseguit i ha estat gràcies a tots”.

Segons s’ha pogut saber, els veïns de Torrent de l’Olla portaven molt de temps rere la idea de provocar uns aldarulls que canviessin la fesomia del carrer. “No és un guarniment amb ampolles reciclades i prou. Això és molt més. És una performance nocturna que dóna la volta al barri com un mitjó. M’alegro que el jurat ho hagi sabut veure”, explicava en Francesc, de l’Associació de Veïns.

La Brigada Mòbil dels Mossos d’Esquadra s’ha queixat públicament de la maniobra del veïns de Torrent de l’Olla: “ens han utilitzat. Han provocat uns aldarulls terribles, ens han fet treballar 3 nits seguides… i tot per deixar-los el carrer convertit en un espectacle”, es queixa l’agent 085.

El guarniment “Caos i Destrucció” s’ha endut el primer premi pel seu realisme i evolució constant. “Hem valorat”, explicava un membre del jurat “que el guarniment no era mai definitiu. Ha anat evolucionant cada nit. Primer hi havia una mica de Caos i Destrucció. Després una mica més. I una mica més. Boníssim allò de les motos cremades. S’hi han lluït”.

L’únic que lamenten els veïns de Torrent de l’Olla és la poca comprensió d’altres carrers propers. “S’han queixat molt de les destrosses al seu carrer, de la violència i del soroll”, assegurava la Rosita, “no saben què fan. No saben valorar que formen part d’una obra d’art”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies