benegre.cat
Esports

Aficionats del Barça comencen a refugiar-se en búnquers davant el pànic que els provoca la Undécima

Les penyes madridistes reiteren que Franco sempre ha afavorit el club blaugrana: “si no hagués començat una guerra civil, ara no tindrien on amagar-se”

Han guanyat la Lliga i la Copa, però saben perfectament que aquesta felicitat futbolística podria esvair-se en un tres i no res si el Real Madrid guanya la final de la Champions. Bons coneixedors d’aquesta capritxosa realitat, els aficionats del Barça han començat a refugiar-se en búnquers que hi ha amagats en diversos boscos de Catalunya davant el pànic que els provoca que l’equip blanc pugui aconseguir la seva onzena Copa d’Europa. “Què voleu? Som els típics tribunerus del Barça! Ens alegrem més de les desgràcies merengues que dels nostres propis triomfs”.

El president de la penya barcelonista Culers Amagats en Garatges i Aparcaments Terriblement Solitaris (CAGATS) ha assegurat que, en funció del que passi al derbi madrileny de Milà, els seus membres estaran uns quants dies sense sortir al carrer. “La immensa majoria de madridistes volen que Catalunya sigui Espanya, oi? Doncs aquesta vegada els farem cas. Ens quedarem dormint al llit durant una temporada, tal com fan tants i tants espanyols que no volen anar a treballar. Ei… i sense cobrar subvencions de l’Estat”.

Ben diferent ho veuen des del col·lectiu madridista Reluciente Acumulación de Títulos Artísticamente Saboreados (RATAS), que ha tornat a criticar el “victimisme històric” dels barcelonistes. “Si Franco no hagués començat una guerra civil, ara no hi hauria búnquers on poguessin amagar-se. Els fets històrics ens tornen a donar la raó: el franquisme i el seu llegat sempre ha afavorit el Barça”.

De totes maneres, i en un to una mica més conciliador, el president de la penya madridista RATAS ha preguntat al de la penya barcelonista CAGATS quant costa el lloguer diari d’un búnquer, “no fos cas que als desgraciats de l’Atlético els hi donés per guanyar”. El responsable blaugrana també ha respost en so de pau, “no fos cas que molts haguéssim de tornar al búnquer si la selecció espanyola torna de l’Eurocopa de França amb títol sota el braç”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies