benegre.cat
Notícies

Els ginecòlegs podran fotre un parell d’hòsties a les parelles que diguin “estem embarassats” en plural

Sospiten que es tracta d’una estratègia femenina per fer partícips els homes que no han participat en el procés de concepció

El sistema sanitari ha dit “prou”. I també uns quants insults més que ara tampoc caldria recordar. Ginecòlegs, llevadores i tots els membres de les unitats de maternitat han aconseguit que la Generalitat els doni permís per poder fotre un parell d’hòsties a totes les parelles que diguin “estem embarassats” en plural. “És científicament impossible que un home comparteixi un òvul fecundat amb la seva parella. De fet, és impossible que una dona comparteixi un òvul fecundat amb algú. Hi ha piscoanalistes que parlen d’embarassos psicològics en comú. Nosaltres preferim parlar de problemes psicològics en comú”, han explicat des del Col·legi de Metges.

L’entitat contempla diverses teories a l’hora de trobar una explicació a l’ús de la frase “estem embarassats”. La més compartida pels professionals: “que les dones embarassades volen fer partícip a parelles que, segurament, no han participat en el moment de la concepció. És allò que es coneix com Ser Doblement Imbècil, perquè te l’han fotut amb un altre i, a sobre, vas pels puestus dient que tu també estàs embarassat. Ben mirat, potser sí que te l’han endinyat fins al fons”. Al seu entendre, el problema s’agreuja quan les dones donen a llum. “Aleshores ja no hi ha embarassat en plural, sinó crits i retrets en singular per veure a qui li toca canviar els bolquers plens de merda a la pobra criatura”.

Les paraules dels professionals de la maternitat han indignat la majoria de col·lectius feministes, que han reivindicat el dret dels homes a tenir fills. “Per què no en poden tenir? Per què ens hem de seguir subjugant als interessos masclistes d’una societat patriarcal que impedeix als homes tenir vulva?”. Fonts no oficials revelen que els homes que donen suport als col·lectius feministes acostumen a ser els mateixos que creuen que “el dolor d’un part equival a anar fins a la nevera i trobar-te que ja no queden cerveses”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies