benegre.cat
Esports

Augmenten la petició de pena a Messi per haver plagiat la barba de Pablo Motos

L'astre argentí ha reconegut que no està al corrent del pagament dels drets d'imatge de la barba

El judici a Leo Messi es complica. L’advocat de l’Estat, en veure’l avui, ha decidit ampliar l’encausament i augmentar la petició de pena de 22 mesos a 36. “Hem pogut observar”, deia l’advocat de l’Estat Mario Maza, “que Messi no només ha defraudat drets d’imatge sinó que avui es presenta aquí amb un nou nou delicte: plagiar la barba de Pablo Motos”.

Segons sembla, el presentador valencià té registrada seva barba a AISGE una empresa gestora de drets d’imatge. “En virtut d’aquell contracte, cap famós pot dur a Espanya una barba pèl-roja sense abonar els drets corresponents al presentador de l’Hormiguero”, afirmava Maza. L’astre argentí ha reconegut que no està al corrent del pagament i ha ofert l’opció d’afaitar-se, però li han dit que “si bé tots hi guanyem amb un Messi ben arreglat, el delicte ja està comès. No es pot tirar enrere un assassinat, això és el mateix”, ha afegit Maza.

Recordem que un assumpte similar va acabar amb la sortida de Xabi Alonso del Real Madrid en direcció a Munich. En aquell cas, el jugador basc es va abonar a seguir fent els pagaments i va ser el senyor Motos en persona, qui es va presentar a casa seva a reclamar el pagament. Maza ha desaconsellat a Messi arribar a aquest extrem perquè “Motos li exigirà el pagament, perquè amb la llei a la mà té raó i, probablement, es voldrà batre amb vostè en algun repte en el que segurament ell el guanyarà”.

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies