benegre.cat
Notícies

Milers de joves catalans comencen a pensar excuses per deixar la seva parella abans de l’estiu

Hi ha nois que acceptarien la poligàmia si només estigués permesa entre el gènere masculí

El clàssic “potser ens hauríem de donar un temps”. El confús “no ets tu, sinó jo”. Sense oblidar el cada vegada més present “això teu de les hemorroides m’ho hauries d’haver explicat abans”. Són les frases més habituals entre els joves catalans quan comencen a pensar excuses per deixar la seva parella abans que comenci l’estiu. “Necessitem llibertat. Bé… i estar a prop d’òrgans reproductors diferents als que ja tenim massa vistos”, han assegurat els membres d’una parella lleial mentre es registraven simultàniament a Badoo.

En el cas del noi, fins i tot, s’ha mostrat convençut que “la poligàmia és un fenomen molt interessant. Jo la provaria durant una generació però només entre els homes, a veure què passa. Però que consti que només faria aquesta distinció per veure les repercussions socials que té, eh? Si després resulta que els homes tenim dret a follar més i tal, doncs jo ja faria el cor fort per poder assumir-ho i, d’aquesta manera, contribuir amb la ciència. És allò que en diuen un dany col·lateral. Però vagi per endavant que l’últim que busco és tenir sexe amb altres dones”, ha reafirmat mentre sortia al carrer amb els pantalons ja abaixats.

La que fins ara era la seva parella ha estat una mica més reservada. La noia ha argumentat que prefereix no parlar del poliamor perquè no sap què significa. “Entenc que poli deu venir de policia. Però això d’amor… Em sona a filtre d’Instagram. No sé…. sóc una noia nascuda als 90. No faig servir paraules antigues”, ha justificat. Al seu entendre, a l’hora de consolidar una relació, “les dones no pensen en el sexe, sinó en els diners que guanya la seva parella. El sexe preferim buscar-lo a part. Ja sabeu: per allò de canviar”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies