benegre.cat
Notícies

El PP es planteja deixar la política i posar-se a fer versions musicals de cançons de karaoke

Els populars argumenten que, encara que no es presentin a les eleccions, els espanyols els votaran igual

Notícia bomba en plena precampanya electoral. El PP s’està plantejant molt seriosament deixar la política i posar-se a fer versions musicals de cançons de karaoke. Després del nou remix del seu himne, els populars han arribat a la conclusió que tenen el mateix futur com a polítics que com a músics: cap. “Això sí, el fracàs sempre es porta millor amb una mica de música”, han argumentat.

De fet, la direcció del PP ja ha emès un comunicat en què admet que “la política no ens ha acabat d’interessar mai. Bé… suposo que ja ho haureu notat”. A més, tenen la certesa que, “encara que no ens presentem a les eleccions del 26 de juny, els espanyols ens votaran igual. És com una tradició. Una tradició de merda, si voleu. Però una tradició al capdavall”.

La reconversió dels populars de polítics a músics tampoc els suposarà cap problema perquè “tothom sap de sobres que, tant per a una cosa com per a l’altra, no cal cap tipus de formació”. En aquest sentit, han adduït que la seva gestió al capdavant del govern espanyol també ha sigut molt musical, ja que “fèiem cantades cada dos per tres i, quan hi havia problemes, només sabíem posar-nos a xiular”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies