benegre.cat
Esports

La FIFA sancionarà els futbolistes de regional que es tapin la boca quan parlin per fer-se els guais

El màxim organisme del futbol mundial consdidera que el futbol regional “és l’excusa perquè els quillos de cada barri tinguin una alternativa a la ketamina”

“Si vols imitar els teus ídols futbolístics, fes-ho jugant bé. Però no tapant-te la cara, tros d’imbècil”. Així de contundent és la nova campanya de la FIFA, que a partir d’ara sancionarà tots els futbolistes de regional que es tapin la boca quan parlin per fer-se els guais. “El que hauríeu de fer és tapar-vos els ulls per no veure-us, perquè tota aquesta pantomima fa venir ganes de vomitar”, ha esgrimit el màxim òrgan futbolístic a nivell internacional.

En un escrit carregat d’ira i publicat a la seva pàgina web, la FIFA es dirigeix directament als futbolistes de regional per preguntar-los “qui collons us penseu que sou? Les vostres converses no interessen a ningú. Ei… ni les que teniu a dins ni les que teniu a fora del camp”, ha puntualitzat. De fet, a la FIFA es té la creença que “els únics que estan pendents dels vostres partits són els vostres pares. I no perquè els interessi el vostre joc, sinó que perquè desitgen que jugueu els diumenges al migdia per així estalviar-se un plat a taula a l’hora de dinar”.

En un to poc amistós, l’organisme futbolístic ha assegurat que el futbol regional és l’excusa perquè “els quillos de cada barri tinguin una alternativa a la ketamina. I perquè delegats i encarregats de material descobreixin que hi ha vida social més enllà de YouPorn”.

Informes interns de la FIFA apunten que els futbolistes d’elit que es tapen la boca quan parlen enmig d’un partit és perquè “necessiten parlar de literatura però no volen que l’afició els estigmatitzi”. Aquesta documentació secreta també revela que molt futbolistes creuen que Schopenhauer és un equip de la segona divisió alemanya i que Osasuna és una ciutat molt propera a Betis”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies