benegre.cat
Notícies

El cambrer del bar on esmorza Anna Gabriel deixarà de fiar-li els cafès

El món de l'hosteleria local reacciona al veto de la CUP als pressupostos de l'any vinent

La reacció no s’ha fet esperar. Tan bon punt ha trascendit que la CUP no donarà suport als pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al proper any, el cambrer responsable del Bar Tito 2, Óscar Ramos, ha anunciat amb total solemnitat que deixarà de fiar-li els cafès d’esmorzars a la líder cupaire, Anna Gabriel. “S’ha acabat això del ja ho trobarem un altre dia, aquesta gent no és de fiar”, ha explicat des de la barra als mitjans convocats, tot eixugant marques amb el drap humit.

Tot i tallar en sec la línia de crèdit amb Gabriel, el cambrer ha insistit que “el pacte segueix igual, simplement muta. Li segueixo fent tota la confiança del món, però haurà de pagar els cafès quan els demani, que ja s’ha vist que no se sap mai”. Segons ha trascendit, la decisió ha arribat després de molta meditació interna i resultat d’una reflexió molt profunda que ha dut a terme “en un quartet que tinc al fons a l’esquerra”.

A tot això, un nou sondeig ha revelat que la majoria de votants independentistes comencen a estar “fins esl pebrots” de la situació política. Els resultats de l’enquesta indiquen una tendència a l’unionisme entre el gruix de l’electorat sobiranista, que pronostica que “si som un país, serà ingovernable. Tant per tant, preferim seguir a Espanya, que com a mínim no haurem d’anar a canviar el Passaport”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies