benegre.cat
Notícies

Detecten un tic a l'altra parpella de Junqueras després del no de la CUP als pressupostos

Els científics que l'han descobert podran posar-li nom, com els astrònoms amb les estrelles

El no de la CUP als pressupostos està duent tota mena de conseqüències. A banda de la qüestio de confiança anunciada per Puigdemont, a la qual han demanat sumar-s’hi les parelles dels membres del govern, també ha tingut respercussions físiques en el vicepresident econòmic.

Oriol Junqueras ha patit terriblement en unes dures negociacions que han deixat escapar 870 milions d’inversió social, i el líder d’ERC ho ha pagat severament. “El pobre”, deia Pere Aragonès, número 2 de la Conselleria d’Economia “ja sabeu com és. Va de bones, és molt emocional, i ell està convençut que ha fet els millors pressupostos possibles. S’ho ha pres a nivell personal i clar, ha petat”. Tant és així que un grup de científics del Parc de Recerca Biomèdia, han detectat un tic en l’altra parpella de Junqueras. “La dreta no presenta moviment, però la parpella esquerra” explicava el científic Miquel Mallol “té un tic que no para. Això fa uns dies no ho tenia i és clarament atribuïble a l’estrès”.

De fet, segons apunten algunes fonts, el tic és repetitiu i podria tenir un missatge amagat. “Un especialista en Morse ens ha assegurat que el tic de Junqueras diu la frase n’estic fins al cupllons, però estem en fase de comprobació”, apuntava Mallol. El grup de científics, ha demanat poder triar el nom del tic de Junqueras, com quan els astrònoms troben un nou objecte cel·leste. Segons algunes fonts es podrien decantar per Cuponazo, perquè et toca un cop i et canvia la vida.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies