benegre.cat
Notícies

En unes noves eleccions Junts pel Sí passaria a dir-se Junts pel Psè

Puigdemont descarta "reclamar el vot de la teva vida cada 12 mesos"

El destrempament independentista està agafant embranzida. El vodevil en què s’ha convertit la política catalana, l’incomprensible joc de retrets, i la mandra que fan tots plegats discutint-se per detalls en lloc d’empenyent per un objectiu comú ha fet forat a Junts pel Sí.

Tant és així, que el president Carles Puigdemont ja ha anunciat que “si hi ha noves eleccions i reeditem Junts pel Sí, es dirà Junts pel Psè. La il·lusió i la convicció només es poden gastar una vegada, i ens vam equivocar. No es podem demanar el vot de la teva vida cada 12 mesos”.

Oriol Junqueras, amb la veu trencada, es queixava amargament de que la legislatura se’n vagi en orris. El líder d’ERC ha estat vist parlant sol davant d’un mirall als lavabos del Parlament tot dient “que no he fet tot el que demanaven? Quin ha estat l’error? Per què a mi? Després d’acceptar la llista conjunta, d’acceptar Mas de candidat, de defensar-lo fins al final, d’acceptar un altre convergent de president, de recolzar la CUP… després d’empassar-me tants gripaus, per què se’n va tot escales avall?!”.

Raúl Romeva, de la seva banda, ja ha rebut una oferta d’ICV per reincorporar-se al partit sota el paraigües d’En Comú que, en paraules de Xavier Domènech “és el millor que li ha passat a Catalunya. Guanyarem el 26J però el Congrés estarà bloquejat per l’aritmètica, de manera que proposarem un referèndum que no es podrà celebrar. Serà com tornar al 2008, ens sentirem tots 8 anys més joves!”. Romeva ha descartat, de moment, reincorporar-se a ICV perquè “per una vegada que un ecosocialista toca poder… em quedaré fins al final”.

La punxada del suflé independentista deixa una mena de crep llardosa immenjable davant dels morros dels catalans

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies