benegre.cat
Notícies

Els autònoms rebran formació en futurologia per saber quan cobraran les factures

Sandro Rey i David Triviín oferiran la formació, que anirà subvencionada tot i que ho hauran de pagar tot ells "i ja ho trobarem".

Per fi una mica d’aire al gremi més desgraciat del país, els autònoms. El govern de la Generalitat ha anunciat que des del proper mes de setembre els treballadors per compte propi podran accedir a cursos de futurologia subvencionats, amb l’objectiu d’avançar-se al destí i saber quan cobraran tot allò que vagin facturant. Des del govern asseguren que “coneixem bé les preocupacions dels autònoms i el que els preocupa no és pagar 264€ cada mes per treballar, sinó la incertesa a l’hora de cobrar les factures”.

“Fa de molt mal portar treballar al març i cobrar al setembre, però ja que no hi podem fer res, com a mínim esperem que els autònoms estiguin una mica més tranquils sabent quan cibraran”, insisteixen fonts de Treball. La mesura arriba després que molts autònoms hagin demanat poder pagar els cafès a bar a 120 dies o l’escola dels fills a 90 dies, uns terminis que són el seu pa de cada dia a l’hora de cobrar.

Segons ha trascendit, els tarotistes Sandro Rey i David Trivín seran els encarregats de liderar la formació dels autònoms en futurologia, uns cursos que la Generalitat subvencionarà parcialment. “Aviam, volem que es formin però que també que paguin una part, que al final ho fem per ells”, es defensen des de Treball.

Per accedir a l’ajuda, doncs, l’autònom haurà d’avançar el total del cost de la formació i omplir una quinzena de formularis per recuperar-ne el 30% passats entre 3 i 4 mesos. “A hores d’ara no podem precisar exactament quant trigaran en rebre la subvenció, però no patiu, perquè ells sí que ho sabran gràcies a la formació que hauran fet. De res, autònoms”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies