benegre.cat
Esports

La Federació Espanyola ofereix l’agenda telefònica de De Gea com a prima per guanyar l’Eurocopa

“No hi haurà disturbis dels aficionats espanyols; són massa mandrosos”.

Espanya vol l’Eurocopa. La Federació Espanyola ha decidit avui estimular la motivació dels jugadors del combinat nacional amb una prima històrica: l’agenda telefònica del porter del Manchester United, l’internacional David De Gea. La decisió arriba després de constatar que “les primes econòmiques ja no fan il·lusió sinó mandra; els futbolistes estan cansats de gestionar milions i tenen por que Hisenda els hi foti una cleca encara més gran”.

Segons la Federació, el cas De Gea demostra que “aquests nois estan tan passats de voltes amb el sexe que han donat la volta. Com pots tenir de dona a Edurne i voler-t’ho fer amb una chica Torbe?”. Amb tot, consideren que la prima és una mostra “de la modernitat del futbol a Espanya i la bona sintonia amb les Noves Tecnologies”.

A tot això, la selecció debuta a l’Eurocopa en un ambient enrarit pels disturbis provocats per les diferents aficions. Des de la Federació s’han mostrat convençuts que els seguidors espanyols no causaran cap problema, tal vegada “són massa mandrosos per liar-la”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies