benegre.cat
Notícies

Porres a les cases d'apostes sobre en quin minut del debat a quatre s'embarbussarà Rajoy

S'espera una perla de l'estil de "¿y la europea?" o un "vaso es un vaso" abans del minut 10

La presència de Rajoy al debat de candidats a la presidència espanyola està centrant tota l’atenció mediàtica en les hores de la prèvia. La vicepresidenta Santamaría explicava com ho està vivint el president: “sap que totes les mirades recauen en ell, però com sabeu suporta perfectament la pressió. No està nerviós, si ho estigués faria que anés jo al debat”.

L’absència en l’últim debat ha convertit Rajoy en l’estrella d’aquesta nit però, sobretot, la seva tendència a balbucejar ha disparat les apostes. El gerent de William Hill, Guillem Gil, ha explicat que “ara mateix es paguen 2 euros per cada euro apostat per aquells que diguin que Rajoy s’embarbussarà abans del minut 10”.

L’expectativa, doncs, és que el president quequegi ben aviat. “No està acostumat a pensar i parlar al mateix temps”, apunta l’analista polític Toni Aira, “de manera que pot haver-hi col·lisions neuronals severes que generin divertidíssims moments d’embarbussament”. S’espera que, durant el debat d’aquesta nit, aparegui una nova perla de l’estil de “¿y la europea?” o de “un plato es un plato y un vaso es un vaso”. En aquest sentit, Paolo Vasile, cap visiblie de Mediaset, hauria comunicat a Rajoy que “no es talli, que si ha de dir alguna barbaritat endavant, que surtin les paraules com elles vulguin. Creiem que és bo per l’audiència. Al cap i a la fi es tracta d’un senyor que no parla amb claredat i que, la majoria de les vegades, diu ximpleries. En això hem basat l’èxit de Gran Hermano”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies