benegre.cat
Notícies

El debat a quatre dispara l’abstenció de cara al 26-J

Els politòlegs celebren que com a mínim ja no hi hagi indecisos. Els analistes també destaquen com de malament ha envellit Soraya Sáenz de Santamaría.

Situació desbloquejada. El debat a quatre protagonitzat pels líders dels principals partits espanyols ha deixat un resultat clar: l’abstenció s’imposarà a les properes eleccions generals. Les enquestes posteriors al debat assenyalen que el nombre d’indecisos s’ha reduït dràsticament: “Abans hi havia dubte, ara hi ha certesa; a les eleccions del 26-J la majoria de la gent es quedarà a casa”, avisen diversos analistes.

Tant és així que, a hores d’ara, Gabriel Rufián podria arribar a esdevenir president del govern espanyol, tal vegada sumaria més vots ell sol que qualsevol dels altres partits. El 26-J també podria ser el gran moment del PACMA, que amb un miler de vots podria entrar com a segona força.

Pel que fa al debat en sí, els analistes destaquen “com de malament ha envellit Soraya Sáenz de Santamaría. Només han passat sis mesos i realment sembla una altra persona”. L’altre gran protagonista va ser Javier Piqueras, que va treure pit pel seu paper com a moderador: “Ja fa temps que dic que això és apocalíptic, terrible, esfereïdor, com a mínim no podreu dir que no us vaig avisar”.

De cara a futurs debats, però, l’Acadèmia de la Televisió ja ha avisat que substituïrà els periodistes per àrbitres de tennis, molt més avesats a veure com “els uns es van passant la pilota als altres”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies