benegre.cat
Notícies

El Vaticà assegura que retuitejar-se a un mateix és palla

La novetat a la xarxa social de microblogging incomoda l’Església Catòlica

Descontent a la Santa Església. Mitjançant un comunicat urgent, el Vaticà ha titllat avui de “invitació a l’onanisme digital”, la nova funció de Twitter que permet repiular els missatges propis de Twitter. La Santa Seu insisteix que “si ja era prou greu i lamentable fer-se M’agrada al Facebook a un post propi, és molt pitjor que passi a Twitter, perquè ho fem pagar als altres. Per entendre’s, seria com masturbar-se des del balcó de casa”.

Amb un to totalment inèdit en el mandat de Francesc I, el missatge assegura que “és com si haguéssim agafat els internautes més verborreics i els haguéssim tret una costella”. La Santa Seu recorda que el foc etern espera a tots aquells que no sàpiguen frenar el seu postureig a les xarxes socials: “Si en un any t’has fet un auto-Like, t’has repiulat, has penjat una foto del teu esmorzar i una dels peus a la platja t’espera el pitjor dels càstigs”.

Tot i això, fonts del Vaticà es mostren comprensives amb els usuaris que, per fi, podran tenir algun Retuit. “Comprenem l’angoixa i la solitud dels que mai tenen cap interacció. D’aquells que han hagut de crear-se comptes falsos per tenir seguidors”, insisteixen, recordant que “si alguna cosa entenem els capellans és la solitud”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies