benegre.cat
Notícies

Confirmen que l'examen d'Economia de selectivitat no era tan difícil sinó que la majoria d'alumnes eren cupaires

Circula el rumor que la Generalitat deportarà els alumnes que suspenguin a Extremadura

Ahir milers d’estudiants es van queixar que la prova d’Economia de l’Empresa de la selectivitat era massa difícil. Fins i tot van organitzar campanyes de protesta a través d’internet. Avui han respost els autors de la prova: “l’examen no era difícil, però la majoria dels alumnes són cupaires. I en Economia ja sabem què vol dir això: si són incapaços de veure que 1.000 milions és millor que 0, imagineu-vos amb preguntes més complexes!”, assegurava Manel Giménez, professor d’economia.

Els alumnes estan indignadíssims i no descarten fer una assemblea per elevar una queixa a la secretaria general d’universitats. “No pot ser”, deia la Teresa que ahir s’examinava “que ens ho posin tan difícil. No hi ha dret. Som els joves que hem crescut amb la crisi, al 2008 teníem 10 anys. Sabeu què vol dir això? Que no hi ha hagut tantes joguines ni tantes vacances per a nosaltres. I ara això? Sí, home i, què més!!”.

Per si no hi hagués prou nervis entre els alumnes, ahir va córrer el rumor que la Generalitat deportaria els alumnes que suspenguessin a Extremadura. “Jo no vull anar-hi!”, cridava el Marc, en estat de xoc “he estudiat molt, però hi ha coses superdifícils, quina culpa en tinc? Per què m’han de separar de la meva familia i enviar-me allà abaix? No hi ha dreeeet!”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies