benegre.cat
Esports

Es confirma que el somni humit de molts culers independentistes és que Cristiano Ronaldo elimini Espanya

La paradoxa no preocupa gaire els aficionats espanyols perquè molts d’ells admeten que no saben què vol dir la paraula “paradoxa”

L’estiu és aquella època en què la gent no treballa tant (una mica com a Espanya durant tot l’any) i, entre becaina i becaina, algú ho aprofita per conspirar. L’últim exemple és la revelació que han fet molts culers independentistes, que han confirmat que el seu somni humit és que la selecció portuguesa, amb gol de Cristiano Ronaldo, elimina Espanya de l’Eurocopa. “El dolor i el plaer estan separats per una línia molt fina. I, ja que parlem del putu madridista aquest, deixeu-nos aclarir que no ens referim a un tanga de fil masculí”, han matisat els barcelonistes sobiranistes en un comunicat.

El col·lectiu està tan convençut que fins i tot proposa que, en cas que una actuació estel·lar de Ronaldo deixés la Roja fora de combat, “la plaça Catalunya de Barcelona hauria de passar a dir-se la plaça de l’Insecte”, en referència al seu sobrenom de Bicho. “Alguns culers i catalans potser ens diran que això és autoodi. Exactament el mateix que seguir votant PSC, PP o Ciutadans. I bé que hi ha gent que ho troba normal”, han manifestat com si res.

Després que un gol de Gerard Piqué donés la victòria a l’equip espanyol en el debut contra Txèquia, la possibilitat que Cristiano Ronaldo elimini la selecció espanyola podria provocar un curtcircuit en molts seguidors merengues de la Roja. Una gran paradoxa que, de moment, no preocupa gaire els aficionats espanyols perquè la majoria d’ells admet que no sap què significa la paraula “paradoxa”.

La Federación Española de Fútbol també ha aprofitat la confessió d’aquest somni humit per deixar clar que Espanya i Portugal sempre s’han avingut la mar de bé. “A veure… menys durant uns segles per un tema d’unes guerres. Però això i ja està, eh?”. De fet, l’organisme futbolístic espanyol ha explicat que “l’única diferència entre Espanya i Portugal és que molts homes espanyols es depilen i moltes dones portugueses no”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies