benegre.cat
Notícies

El Govern espanyol assegura que els trens de Renfe van tan lents perquè "els catalans gaudeixin del paisatge"

La Ministra Ana Pastor demana als catalans que "aprofitin per parlar amb altres passatgers, que els catalans són massa tancats"

Després de dies de caos, és a dir normalitat, als trens de Rodalies Renfe, avui s’ha pronunciat la Ministra de Foment Ana Pastor: “els trens de Rodalies van lents expressament. No són tan xovinistes els catalans? No els agrada tant el seu país? Doncs que gaudeixin del paisatge. Que mirin per la finestra i vegin com de bonic és l’extraradi, amb els seus polígons i les seves fàbriques”.

Els trens de línies com la R2, la R3 i la R4, tenen retards que oscil·len entre els 8 minuts i l’eternitat, cosa que dóna temps per a molt. “A dins dels vagons de Renfe hi ha hagut parelles que s’han conegut, s’han casat, han tingut un fill, s’han divorciat i, en arribar a destí han enviat el nano d’Erasmus”, explicava la ministra “no em diran que no és maco això!”. En aquest sentit, Ana Pastor a convidat els catalans a aprofitar el temps dins dels vagons per comunicar-se amb altres passatgers: “estaria bé, perquè els catalans són molt tancats i no els faria mal obrir-se una mica. De cor i de ment, que diria Paulo Coelho”.

Foment ha reconegut recentment que hi ha més d’un centenar de punts de la xarxa de Rodalies que no estan en condicions per circular-hi a velocitat normal, però també han assegurat que “no els arreglem perquè… total els catalans sempre han de queixar-se d’alguna cosa. Si no és això serà una altra cosa, així és que no val la pena gastar-hi calés”.

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies