benegre.cat
Notícies

S'aplicaran càstigs als cambrers que et duguin un cafè amb llet quan demanes un cafè amb gel

"Són les 12 del migdia i fa una calor que em bull el cervell, com coi t'he d'haver demanat un cafè calent?"

Passa cada estiu un mínim de dues vegades a cada català: demanar un cafè amb gel i que el cambrer et dugui una tassa de cafè amb llet ben bullent. Hi ha clients que protesten i n’hi ha que, per no discutir, s’empassen el cafè calent mentre la suor els surt a raig per glàndules sudoríferes convertides en aspersors.

“És impossible confondre llet amb gel”, explica el lingüista Pau Vidal “perquè el so g no s’assembla gens a ll, perquè la e de gel és oberta i la de llet tancada, i perquè gel acaba amb l i llet amb t. Realment són 3 lletres i és no entendren ni una”. Els científics estan investigant què passa des que la paraula gel entra per l’orella del cambrer fins que arriba al cervell transformada en llet. “No ens queda clar”, explica el Sr. Científic “al principi crèiem que passava només amb cambrers que no comprenien el català, però hem comprovat que no és així. També n’hi ha de catalans que et porten el cafè amb llet… seguim investigant”. La principal hipotesi és que es tracta de cambrers que tenen el tetrabrick de llet oberta i, inconscientment, pateixen perquè se’ls faci agra. Aleshores el seu cervell reacciona i col·loca llet allà on hi hauria d’haver gel.

En qualsevol cas, la Generalitat ha aprovat la ILP presentada al març que demanava que s’apliquessin càstigs als cambrers que, durant l’estiu de 2016, duguessin cafè amb llet en lloc de cafè amb gel. Ara s’està negociant amb Casa Tarradellas, que pretén patrocinar els martiris dels cambrers. Es parla d’un mínim de 20 fuetades amb un fuet ben sec.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies