benegre.cat
Notícies

La Lila abandona el Club Super 3 demanant ordres d’allunyament pels pares dels Súpers

No paren d’insistir que “la Lila s’ha fet molt gran”.

Tota precaució és poca. Després de 10 anys protagonitzant les aventures del canal infantil de TV3, la Lila abandonarà el Club Super 3 havent acomplert la majoria d’edat, una circumstància que l’ha dut a demanar una ordre d’allunyament pel conjunt de pares del país. L’actriu insisteix que “a les darreres Festes dels Súpers els pares em miraven diferent, hi havia una flama fosca als seus ulls” i defineix com “inquietant” que als concerts les primeres files estiguessin plenes de senyors de 40 anys cantant Arkandú de forma molt intensa.

Per la seva banda, la majoria de pares ha reaccionat amb eufòria a la marxa de la Lila, recordant de forma reiterada que “ha crescut molt. I mira que era petita, eh”. En aquesta línia, molts pares han demanat a Televisió de Catalunya confirmació oficial que l’actriu ja ha complert els 18 anys, per un tema. “És com si s’haguessin estat mossegant la llengua i ara s’hagin tret un pes de sobre”, expliquen des del Servei d’Atenció a l’Espectador.

D’ara en endavant, la Lila espera trobar nous reptes professionals i personals, seguint l’estela triomfal dels altres personatges que van abandonar el Super3 en el seu moment. “La Ruionosa, la Nets, el Petri, el Flash, el Top, el Buf… Tots ho han petat bastant, la veritat”, expliquen veus del sector, si bé assenyalen que “el que més ha triomfat ha estat el Megacero, que ha arribat a president del govern espanyol”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies