benegre.cat
Notícies

Gossos i veïns del barri prometen venjança contra el marrec que ja està tirant petards

El marrec ja ha cremat la meitat del seu arsenal tirant petards abans d’hora

Fins aquí hem arribat. Un grup de gossos del veïnat ha decidit per unanimitat emprendre una “sanguinolenta campanya de venjança” contra el puto marrec que porta dies tirant petards a la plaça sota la mirada còmplice dels seus pares. Els cànids han anunciat “represàlies violentes” i han lamentat que “ningú li hagi dit al xaval que s’esperi a la Nit de Sant Joan per torturar-nos”.

“Estem disposats a suportar una nit de patiment perquè pogueu passar les vostres ànsies piròmanes”, ha anunciat el Fox Terrier portaveu del grup, “el que no deixarem passar és que això es converteixi en la setmana dels petards. Si voleu tralla aneu a viure a València i deixeu-nos en pau”. Segons ha trascendit, els gossos han promès perseguir al vailet els propers anys, amargant-li “el seu primer petó en aquell banc que hi ha al parc” i rosegar-li les vambes noves el mateix dia que les estreni.

En les darreres hores, els gossos en rebel·lió han trobat complicitat en la raça humana. Diversos veïns del barri s’han sumat a l’amenaça, cansats com estan que “una traca de 50 xinos ens foti la migdiada enlaire només perquè al nano li han donat una metxa abans d’hora. Deixa’m aquell coet de la punta vermella, que veuràs per on li foto”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies