benegre.cat
Notícies

Una enquesta de ‘La Vanguardia’ assegura que la CUP no obtindrà cap diputat a les eleccions espanyoles

Catalunya Sí Que Es Pot i la federació de Convergència i Unió també es podrien quedar a zero

Tocada i enfonsada. Així és com està la CUP segons la darrera enquesta electoral publicada per La Vanguardia. El diari del compte de Godó assegura que la formació cupaire no obtindrà cap diputat a les properes eleccions espanyoles. “Una dada clarivident que demostra el contundent fracàs del moviment antisistema a Catalunya”.

L’enquesta electoral de La Vanguardia també vaticina que Catalunya Sí Que Es Pot podria patir uns resultats dolentíssims, fins al punt de quedar-se sense representació al Congreso de los Diputados. “Moure’s entre el populisme i el dret a decidir té aquestes coses: que tothom et gira la cara. I hauria de ser així. Literalment. Físicament”, proposa el diari.

L’altre gran perjudicat en aquestes eleccions seria CiU, que també seria víctima d’una davallada històrica i també podria quedar-se en 0 diputats. En canvi, segons La Vanguardia mateixa, l’antic cap de llista de la federació, Josep Antoni Duran i Lleida, podria ser el nou president del govern espanyol perquè, “igual que Jesucrist, ningú no el veu però molta gent hi creu. Si més no, a la nostra redacció”.

Davant d’algunes crítiques infundades que ha suscitat la publicació d’aquesta enquesta, La Vanguardia ha volgut deixar clar que els resultats són 100% fiables. “Que la CUP, Catalunya Sí Que Es Pot i CiU no es presentin a les eleccions espanyoles és una simple anècdota. Excuses de mal perdedor”. La direcció de La Vanguardia també ha anunciat que Mentir per salvar Espanya serà, d’ara en endavant, el títol de secció de l’editorial.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies