benegre.cat
Notícies

El fredolic de torn valorarà per fi posar-se jersei i permetre l’aire condicionat a l’oficina

Es queixa que l’aire condicionat té tres nivells: “Nevera, congelador de vaixell pesquer o Winterfell”

Hi pensarà. El company de feina amb orxata a la sang que no para de queixar-se de l’aire condicionat ha assegurat avui que “valorarà profundament” l’opció de dur màniga llarga o rebequeta perquè els seus companys puguin encendre l’aire condicionat i salvar-se de morir de calor. Després de diverses baralles i amenaces verbals per part dels seus companys, el fredolic ha decidit valorar que potser el problema és seu i que no cal que ho pateixin tots.

“Cada estiu passa el mateix. Per un paio que té fred, n’hi ha 50 que es moren de calor. I al teclat de l’ordinador les gotes de suor no li va molt bé. Així no es pot treballar”, assegura un oficinista, que ha renunciat a dur roba interior per anar més lleuger. En la seva mateixa línia, diversos companys han començat a anar a l’oficina despullats, assumint que “arriba un moment que és ell o nosaltres. Mira que és fàcil posar-se màniga llarga i deixar d’emprenyar eh, però no hi ha res a fer. És el clàssic que a l’agost encara dorm amb nòrdic perquè si no vaig tapat no puc dormir”. 

Per la seva banda, el fredolic ha admès que “potser és veritat que miro molt per mí, però és que crec que amb un ventilador ja faríem”, engegant el debat de si el ventilador refreda o només remou l’aire. Tot i això, ha volgut queixar-se que “l’aire condicionat de l’oficina té tres nivells; nevera, congelador de vaixell pesquer o Winterfell. Crec que ahir vaig veure un whitewalker que venia a refrescar-se al nostre despatx”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies