benegre.cat
Notícies

Fernández Díaz denuncia el seu àngel de la guarda per filtrar la conspiració contra els independentistes

"Junqueras va treballar molt de temps al Vaticà, segur que té contactes amb l'Oficina d'Àngels de la Guarda i li ha promès al Marcelo unes ales noves per traïr-me"

El ministre de l’interior, Jorge Fernández Díaz, està que treu foc pels queixals per la filtració de les seves converses amb el cap de l’Oficina Antifrau Daniel de Alfonso. A les gravacions es confirma el que tothom sospitava: que el PP fa servir estructures de l’Estat teòricament independents (policia i magistrats) per a finalitats polítiques i que el Govern espanyol va fabricar escàndols per frenar l’independentisme.

“No sé de què se sorprèn tothom”, explicava el ministre “la meva feina és salvar la democràcia tot i la democràcia. Això implica fer algunes cosetes un pèl més dictadura però, no ens enganyem, les dictadures tenen certs avantatges”.

Fernández Díaz ha anunciat que denunciarà el seu àngel de la guarda perquè “en aquell despatx només hi érem jo, el senyor De Alfonso i el Marcelo. Em sap greu haver de sospitar d’un enviat de Déu, però és l’única explicació”. El ministre apunta que ERC hauria induït Marcelo a traïr-lo: “Junqueras va treballar molt de temps al Vaticà, segur que té contactes amb l’Oficina d’Àngels de la Guarda i li ha promès al Marcelo unes ales noves per traïr-me”. Per això, Fernández Díaz presentarà un contenciós teològic contra Junqueras, a qui acusa de “guerra bruta angelical”.

Les converses proven que es van fabricar escàndols, però Fernández Díaz assegura que “no es va buscar porqueria només de CDC i ERC, sinó de tots els catalans que van anar a votar el 9N o que es van manifestar l’11 de setembre. Aquests són els autèntics delinqüents, jo només estic intentant salvar Espanya”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies