benegre.cat
Notícies

Experts avisen que beure alcohol esmorzant no és fer un brunch sinó un problema

També adverteixen dels perills del vermut i l’afterwork: “Al final aneu tot el dia mamats".

No cola. Un grup de científics ha avisat avui que la moda del brunch no justifica consumir begudes alcohòliques abans del migdia. “Queda molt bé dir que fem brunch, però això de fer una truita amb el que va sobrar del sopar i acompanyar-ho d’un suc de taronja amb cava i vodka o una sangria fresqueta és una excusa lamentable”, insisteixen els responsables d’un estudi independent.

Segons els experts, que el diumenge s’hagi declarat el dia oficial del brunch ja és significatiu: “Se suma la leona després de la festa del dissabte nit amb les ganes de seguir bevent. Li podeu dir mimosa o el que vulgueu, però és un camí recte cap a la cirrosi”.

En la mateixa línia, els investigadors ja han posat el punt de mira en el vermut, que cada vegada guanya més adeptes entre els joves d’entorns urbans. “Al poble és més normal perquè allà beuen tot el dia des de ben petits. Però fixeu-vos que està passant a ciutat: quatre olives i dues anxoves acompanyades d’un got ple de licor us sembla una bona manera de fer obrir la gana? Què serà el següent, posar-li un nom a quedar amb els companys de feina per beure en sortir de l’oficina? Ah sí, calla, que es diu afterwork”.

Els científics conclouen que “entre el brunch, el vermut i l’afterwork al final aneu tot el dia mamats. Després vénen eleccions i passa el que passa”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies