benegre.cat
Notícies

Jorge Fernández Díaz respon Junqueras: "Déu em perdona perquè és espanyol"

Afirma que parla sovint amb Déu, que ell ho ha fet tot per salvar Espanya i que espera que, després de l'escàndol, l'Església el beatifiqui

El ministre de l’Interior es va sentir molt molest ahir quan el vicepresident Oriol Junqueras va dir que el que havia fet no tenia perdó de Déu. “Com tothom sap, sóc tan creient que quan tinc acné em surten grans d’opus. I em va ferir, em va ferir el senyor Junqueras perquè tot el que he fet ho he fet per Espanya”, explicava Fernández Díaz, que afegia: “i precisament per això estic tranquil. Déu em perdona perquè és espanyol”.

L’escàndol que plana sobre Fernández Díaz per haver conspirat amb l’Oficina Antifrau per crear escàndols d’ERC o CDC, no sembla haver alterat les conviccions del ministre. “Parlo amb Jesucrist dia sí, dia no. I ell està tranquil amb el que he fet. Miri, ens duem tan bé que m’ha curat la clamídia que vaig contreure amb una dona de mala vida. Segurament era independentista”, afirmava Fernández Díaz.

Amb el bri a la mirada d’aquell que veu més enllà, d’aquell que és capaç de veure una presència divina que per a la resta d’humans s’amaga, el ministre ha afegit que “estic aquí per dur a terme una missió sagrada, que és continuar la història de la nació més important de la Humanitat. Sóc aquí per salvar España. És una missió divina i espero que, quan tot passi, l’Església comenci la meva beatificació. És el mínim que es pot esperar”.

Pel que fa als independentistes, Fernández Díaz els ha advertit que “aniran a l’infern. Un infern ple de mala gent, com Hitler, tots els musulmans i els paquis que venen cervesses que han tingut amagades a les clavegueres. Les clavegueres de l’Estat”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies