benegre.cat
Notícies

Rajoy confirma que amb el Brexit els britànics perden la nacionalitat europea… i l'espanyola

El president diu a Cameron que "això és el que passa quan permets referèndums, que pots perdre'ls. Això aquí no passarà"

El Regne Unit ha decidit abandonar la Unió Europea i les reaccions no s’han fet esperar. Donald Tusk, president de la UE, ha assegurat que és una notícia “dramàtica”, les borses s’han enfonsat i els líders europeus estan valorant el resultat.

Un dels que ja ha reaccionat ha estat el president espanyol, Mariano Rajoy. El líder popular ha assegurat que “el resultat és una mala noticia, sobretot pels britànics. Perquè avui perden, no només la nacionalitat europea, sinó també l’espanyola”. Repreguntat sobre aquesta idea, ha aclarit que “Europa acull totes les nacions i totes les nacionalitats. Si hi renuncies, renuncies a totes les nacionalitats de les nacions que formen la Unió. Per tant, avui podem afirmar amb rotunditat els britànics ja no són espanyols”.

Això, segons Rajoy comportarà gran problemes a la Gran Bretanya. “Ser espanyol és el millor que li pot passar a un ésser humà”, deia el president “perquè som la nació més antiga d’Europa i sempre fa sol. És per estar-ne orgullós o no?”. Rajoy també ha recordat que molts britànics vénen a Espanya de vacances: “el mamading de Magaluf, les gresques del Saloufest, Benidorm… Els ho hem donat tot i ara reaccionen així. No puc negar que estic decebut. No vull ser massa dur, però això és el que passa quan permets referèndums, que pots perdre’ls. Això aquí no passara”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies