benegre.cat
Notícies

Els primer sondeigs a peu d’urna confirmen que t’has equivocat amb el teu vot

El Comitè Electoral Central assegura que, en el cas de Catalunya, “les paperetes que vagin a PP, PSOE o Ciutadans també es comptaran com a vots nuls”

Primers números oficiosos sobre les eleccions generals al congrés espanyol. Després de les dades de participació facilitades a les 13h i a les 18h, els primers sondeigs efectuats a peu d’urna confirmen que t’has equivocat amb el teu vot. “No era això, joder. No era això. L’estàs cagant molt, últimament. Però molt, eh? Tot això de la democràcia t’està venint molt gros”, pensa de tu moltíssima gent.

De fet, segons dades del Ministerio del Interior, “el problema no és que hagi baixat la participació, sinó que ha baixat alarmantment el nivell d’elecció dels votants”. Potser per això, molts dels teus veïns es pregunten en la intimitat si “no et fa vergonya el teu posicionament davant aquesta moguda de les eleccions. T’estàs prenent la festa de la democràcia massa a la babalà. Vota més seriosament, imbècil”, ressona en el cap dels que et coneixen.

Les dades d’aquest primer sondeig també apunten un increment significatiu del vot en blanc “gràcies a diversos electors racistes que anaven un pèl confusos”. En el cas de Catalunya, el Comitè Electoral Central ha assegurat que “les paperetes que vagin a PP, PSOE o Ciutadans també es comptaran com a vots nuls”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies