benegre.cat
Notícies

Jorge Fernández Díaz anuncia que conspirarà contra tu "si no votes a ja saps qui"

Rufián afirma que "ara resultarà que no ens podem refiar d'un home que condecora verges i que té un àngel de la guarda. Què ens queda?"

El ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, serà l’encarregat de donar els resultats electorals aquesta nit. Després d’una setmana en la qual s’ha conegut que ha fet servir estaments públics per perseguir ideologies rivals, Fernández Díaz ha assegurat que “la democràcia és fabulosa. Tant que et permet fer-la servir per destruïr-la”. Per aquest motiu, Fernández Díaz ha volgut avisar a tots aquells que s’anomenen oposició i que ell coneix com “nazis i escòria diversa”.

En unes declaracions en sortir de votar, el ministre ha avisat que “sabeu que tornarem a guanyar i em vull adreçar als perdedors: us espiaré; conspiraré contra vosaltres; faré servir totes les eines al meu abast per fer que us arrossegueu pel fang de la vergonya. Sóc ministre per la gràcia de Déu i de la Verge dels Castigadors. Prepareu-vos per sentir la meva ira divina. Sóc un escollit”.

Gabriel Rufián, per la seva banda, ha explicat que “ja espero que m’investiguin. A veure què troben. Està bé perquè a mi no em cal allò del Facebook que et recorda què vas fer fa uns anys, amb el ministre en tindré prou”. El candidat d’ERC ha afirmat amb ironia que “ara resultarà que no ens podem refiar d’un home que condecora verges i que té un àngel de la guarda. Què ens queda?”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies