benegre.cat
Notícies

Historiadors lamenten que Franco no hagués convocat eleccions perquè les hauria guanyat

“Si alguna cosa és totalment certa és que Franco va morir per la democràcia”

“És una llàstima que hagi passat a la història com un dictador, perquè de cor era una gran demòcrata”, ha expressat avui el responsable d’un grup d’historiadors experts en la figura de Francisco Franco. “Estem absolutament convençuts que hagués guanyat totes les eleccions amb majoria absoluta”, han apuntat, després de valorar que “els pantans i l’opressió són la millor estratègia electoral per guanyar eleccions a Espanya”.

La conclusió ha rebut el suport entusiasta de la Fundación Francisco Franco, que considera “absolutament injustes” les acusacions respecte al controvertit dictador i genocida: “Si alguna cosa és totalment certa és que Franco va morir per la democràcia, una mica de respecte”. Aprofitant l’avinentesa, la fundació ha demanat més fons públics al govern espanyol per vetllar per “la memòria històrica del primer gran demòcrata d’aquest país”.

Per altra banda, els historiadors han conclòs que “els espanyols tenen un desajust entre la seva situació personal i el sentit del seu vot. Poden estar arruïnats, a l’atur i amb els fills netejant plats a l’estranger però no hi veuen relació amb qui els governa. Com un dia vaig llegir per Twitter, si fossin dinosaures, els espanyols votarien el meteorit”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies