benegre.cat
Notícies

Pablo Iglesias presenta “Las puertas del cielo”, el seu primer disc de rap en solitari

Tota la camama de Podemos era una estratègia de màrketing pel seu debut musical

El cantant de rap Pablo Iglesias ha presentat avui el seu primer disc en solitari, Las puertas del cielo, en un acte multitudinari a Madrid. Es tracta d’un disc de dotze peces amb un potent beat revolucionari que debutarà a Spotify i a les botigues aquesta mateixa setmana i que durà a Iglesias de gira per diversos escenaris espanyols al llarg de l’estiu.

En la presentació del disc, que ha dut a terme amb el puny aixecat en tot moment, Iglesias ha reconegut que la creació de Podemos i la campanya electoral permanent dels darrers anys han estat “una estratègia de màrketing per posicionar Las puertas del cielo en un mercat cada vegada més apretat”. Així, la formació política passarà ara a un segon terme mentres Iglesias fa allò que millor sap fer: rapejar en directe davant una multitud exaltada que no entén res del que diu.

Segons s’ha fet saber als mitjans, es tracta d’un projecte musical en solitari, si bé l’àlbum compta amb la col·laboració dels seus suposats companys de partit. “Carolina Bescansa fa beatbox amb la boca, Echenique ha col·laborat amb les lletres i Iñigo Errejón ha fet la portada, que li feia molta il·lusió”, ha explicat Iglesias en una roda de premsa que, en sí mateixa, ja era una cançó de rap.

El primer senzill del disc, Las puertas del cielo, que dóna nom a l’àlbum, relata rítmicament una suposada invasió del cel a mans de la classe obrera: “És el tipus de discurs volat que agrada al públic, la gent sent passió pels impossibles”. Altres tracks de l’esperadíssim primer disc d’Iglesias són Hasta la victoria casi siempre, Tic tac i la balada La pipa de la paz.

Rajoy eliminarà dos festius

El president del govern ha demanat a la ministra d’Ocupació, Fátima Báñez, que elabori una llei per suprimir dos dels 14 festius inclosos al calendari laboral. En principi, la intenció […]

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies