benegre.cat
Notícies

Facebook renuncia a robar els diners als usuaris que han copiat el missatge preventiu al seu mur

Uns robots alienígenes havien d’entrar a la casa de tots els usuaris per endur-se els objectes de valor i aniquilar els seus familiars amb uns canons làser

“No, no i no. Ja n’hi ha prou. Volíem fer una gran malifeta, però aquesta onada de missatges preventius ens ha fet entrar en raó”. Són les paraules del director general de Facebook, Mark Zuckerberg, que ha confirmat que la seva companyia finalment renunciarà a robar tots els diners de la gent que en els darrers dies ha copiat un missatge de seguretat al seu mur.

Zuckerberg ha reconegut que ja ho tenien tot a punt per a realitzar la major estafa econòmica de tots els temps. “Teníem robots alienígenes a la nostra disposició. La intenció era que entressin, una per a una, a la casa de tots els usuaris de Facebook. Un cop allà, havien d’endur-se tots els objectes de valor i, per si de cas, aniquilar tots els membres de la família amb uns canons làser fluorescents”, ha explicat. “Bé… potser he exagerat una mica. Els canons làser no havien de ser fluorescents, sinó d’un color més discret”.

Tot i aquest canvi de plans, Facebook ha volgut agrair a tots els seus usuaris “aquest bri d’esperança ciutadana que ha impedit una autèntic genocidi digital”. La companyia nord-americana està immersa ara en un debat profund per veure què fa amb tota la gent que no ha copiat el missatge preventiu al seu mur. “Aquests usuaris han jugat a ser Déu i, d’una manera o altra, els hi hem de fer pagar”. De moment, l’opció amb més partidaris és deixar-los tal qual a Facebook: “si estan en una xarxa social com la nostra, prou pena tindran”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies