benegre.cat
Notícies

Consum autoritza a marxar sense pagar quan demanes un cafè amb gel i et porten un “café con leche”

També dóna permís a Starbucks per oferir finançar a terminis les seves begudes

Solucions dràstiques a un dels problemes més arrelats a la societat catalana. L’Agència Catalana de Consum ha emès avui un comunicat donant permís a tots els consumidors a marxar sense pagar dels establiments que els serveixin un cafè amb llet quan han demanat clarament un cafè amb gel. “Gel i llet són paraules que NO s’assemblen. Està plenament que, com a clients, feu un sinpa com una casa davant d’aquesta situació”, resa el comunicat.

La resposta de Consum arriba després que les demandes als establiments s’hagin multiplicat en les darreres setmanes. “Arriba l’estiu i tot el que rebem són queixes de consumidors catalans als qui els han près el pèl”, insisteix Consum, descrivint com “ments perverses” les dels restauradors que et porten un cafè amb llet cremant quan, a 34º a l’ombra, és evident que el client volia alguna cosa fresqueta.

En un altre ordre de circumstàncies, Consum ha anunciat també que permetrà als establiments Starbucks treballar amb una financera que pugui prestar diners als clients a un interès baix per tal de poder adquirir els seus productes. L’agència detalla que, abans de demanar un Frapuccino dels grossos, caldrà presentar una nòmina i signar un contracte amb la financera, per a poder-lo pagar amb còmodes terminis.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies