benegre.cat
Notícies

Vueling instal·larà una platja a l’aeroport per satisfer els viatgers afectats pels retards

Treu pit per ser la primera aerolínia amb la que “no cal volar per anar de vacances”

Vueling reacciona als retards que afecten milers de passatgers les darreres setmanes. L’aerolínia ha anunciat avui la seva intenció d’instal·lar un paisatge de platja en una de les zones de la T1 de l’aeroport d’El Prat per tal que “els viatgers afectats puguin gaudir de les seves vacances mentres esperen a que surti el seu avió”. Fonts de Vueling han deixat anar que “segons quin destí vagin, és possible que fins i tot prefereixin quedar-se a l’aeroport” i han assegurat que la seva és l’única aerolínia “que t’estalvia haver de viatjar”.

La mesura arriba després de les fortes crítiques a la companyia, que assegura ara haver trobat una solució ideal. “La gent ho té tot a la maleta i a l’aeroport hi fa sol però hi ha aire acondicionat. El que proposem és molt millor que la majoria dels seus destins”, insisteixen. Per fer més completa l’experiència, es tancarà els viatgers una estona en un avió mentre sonarà una banda simulant el so del vol i després se’ls deixarà anar a la nova platja artificial. “Els rebran hostesses amb collars de flors i accents exòtics, serà realment espectacular”, asseguren.

Davant de les queixes ferotges dels clients, però, Vueling s’ha espolsat les culpes assegurant que “és culpa vostra per voler viatjar tots alhora. Què no heu sentit que és molt millor fer vacances fora de temporada?” es preguntava un directiu de l’aerolínia, demanant als viatgers que “aviam si us organitzeu una mica millor”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies