benegre.cat
Notícies

La fi de la moda hípster dispara les separacions perquè ara veuen la cara que tens sense barba

Moltes parelles no se’n saben avenir i desitgen una nova moda que torni a tapar la cara dels paios

“Carinyo, m’he tret la barba” és des d’aquesta setmana el preludi d’una escena dramàtica a milers de llars catalanes. La fi de la moda hípster que obligava als homes a dur un pam de frondosa barba s’ha convertit en el detonant d’una crisi sense precedents al nostre país. El motiu, revelar les autèntiques faccions de molts homes ara que ja no duen barba i no poden amagar la crua realitat.

“Jo em pensava que estava amb un tros d’homenot i m’he quedat a pams quan he vist la carona de bebè que té sense barba”, manifesta una afectada. “Ara em veig al costat d’un nen vestit com un avi, cada vegada que el miro no puc contenir les llàgrimes”, ha explicat als mitjans una noia, que es penedeix profundament d’haver instat la seva parella a afaitar-se. “Si arribo a saber que la fi del hipsterisme em portaria aquest disgust, hagués fet tot el possible perquè no s’acabés”, reflexiona.

Milers de doners arreu del país ja suspiren per una nova moda que amagui l’autèntica fesonomia de les seves parelles. “Si no és molt demanar, que es posi de moda dur una bossa de cartró al cap”, demana una insistentment, “això sí, amb forats per respirar, no us penseu que som males persones”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies