benegre.cat
Notícies

La Generalitat concedeix al Tribunal Constitucional el Premi per la Sentència 1 milió contra Catalunya

El premi per als magistrats del TC podria ser un viatge a Mart (només anada) o a un pou d'Osona (només anada)

El Tribunal Constitucional espanyol ha tombat les estructures d’estat catalanes. No ha estat una noticia que hagi generat sorpres a Catalunya perquè d’un temps ençà s’ha convertit en una mena de tradició que comença a agafar to de rutina. Però aquesta vegada ha estat especial. No perquè s’hagi suspès l’Agència Tributària catalana o el Servei Meteorològic, sinó perquè aquesta ha sigut la sentència 1 milió contra Catalunya. I té premi.

“La Generalitat té l’honor de confirmar”, anunciava el president Puigdemont, “que amb aquesta sentència contra Catalunya l’alt tribunal ha fallat 1 milió de vegades contra el nostre país. Per commemorar aquesta xifra màgica, el govern premia el president del Constitucional Francisco Pérez de los Cobos i tots els magistrats a un viatge amb totes les despeses pagades”.

El president català no ha confirmat a on seria el viatge però alguns rumors indiquen que la Generalitat hauria inscrit tot el TC  a un viatge a Mart, només anada. “No podem confirmar ni desmentir res. Resalment serà una experiència única, a l’abast de molt poca gent”, deia Puigdemont. Altres fonts indiquen com a possible destí un pou d’Osona.

Per dur a terme l’entrega del premi es farà un acte oficial al Palau Moja. La seguretat de l’event anirà a càrrec de l’empresa kosovar Desaparicions Exprés S.L., que ha assegurat que “els magistrats no corren cap perill. Que siguin una clara pedra en el camí de Catalunya, que a nosaltres ens contracti Catalunya i que el nostre nom sigui Desaparicions Exprés, no ha de causar-los cap mena de recel”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies