benegre.cat
Notícies

Amazon patrocinarà el Barça si no traspassa Arda Turan perquè quedi clar que el club protegeix els paquets

S'estrunca la negociació amb el dictador Obiang que volia Turan corretejant pel seu pati per disparar-li amb una escopeta de sal

Les negociacions perquè Amazon es converteixi en patrocinador del Barça poden garantir la continuïtat d’Arda Turan al club. El gegant de la venda online veu en el turc el nou Ezquerro o Gudjöhnsen, és a dir, “un jugador que tothom considera que és un paquet però que cau bé”, segons un representant de la companyia.

Turan va arribar al Barça la temporada 2015-2016 amb el cartell d’estrella i el seu rendiment ha estat molt irregular. Tampoc ha brillat a l’Eurocopa i el culé sent una mica de ràbia en veure jugadors d’altres equips (com algú de l’Atlètic i algú del Reial Madrid) convertits en les estrelles del torneig. Per aquest motiu el Barça estava estudiant l’opció de traspassar Turan a un altre club o a un milionari capriciós que el volgués per tenir-lo corretejant pel jardí de la seva mansió plena de pumes i jaguars.

“El Barça estava en negociacions amb un Teodoro Obiang, el dictador de Guinea Equatorial per vendre-li Turan”, explicava el director esportiu Robert Fernández “però el jugador no estava interessat en l’oferta perquè el dictador és conegut per disaparar amb una escopeta de sal als seus servents”.

Ara amb Amazon s’hauria trobat una solució que satisfaria a totes les parts, perquè la companyia vol transmetre que “a la nostra companyia cuidem els paquets tan bé, tan bé, que som capaços de pagar el sou milionari d’un paquet com Turan”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies