benegre.cat
Notícies

Els avis demanen augmentar l'edat de jubilació per no quedar-se els néts durant les vacances

Ells també volen descansar i tu els intentes col·locar els teus dimonis xucla-energia

Encolomar els nens als teus pares i marxar de vacances alegrement no serà tan fàcil si prospera la proposta de l’Associació d’Avis i Àvies Tips de Fer de Cangurs. L’AATFC ha sol·licitat formalment al govern espanyol que augmenti, de manera immediata, l’edat de jubilació fins als 80 anys.

“Els nostres fills diuen que treballen molt i, quan arriben les vacances, diuen que han de descansar i ens col·loquen els nanos. Com si nosaltres no haguessim de descansar”, explicava l’avi Miquel. Els ancians preveuen treballar tot l’estiu, de manera que les seves obligacions els impedeixin quedar-se a càrrec de les criatures dels seus fills.

L’AATFC vol deixar clar que “no es que no estimem els nostres néts. Però una cosa és que vinguin diumenge a la tarda a fer un Nesquick amb galetes i, una altra cosa molt diferent, és que ens els deixin a càrrec tot el sant dia. Són dimoniets, autèntics vampirs energètics i nosaltres ja no tenim prou bateria per aguantar tanta canya”.

Segons denuncien, el fet que s’hagi retardat l’edat en què es té el primer fill ha estat decisiva. “Abans els néts venien quan tenies 45 anys i clar, els podies seguir al ritme. Ara és impossible”. Els avis avisen que, si les seves demandes no són escoltades, no descarten posar somnífers entre els Choco- Krispies.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies