benegre.cat
Notícies

Eliminen el vi dels Sanfermins i descobreixen que és una puta merda de festa

Investigadors de la Universitat de Deusto qualifiquen els Sanfermins de precedent del balconing

L’ajuntament de Pamplona està tip que els assistents als Sanfermins estiguin fora de control. Les agressions que hi ha hagut aquests dies han estat el detonant perquè el consistori navarrès hagi decidit eliminar el vi de les festes.

Joseba Asirón, alcalde de Pamplona explica que “cal beure una mica per decidir-se a correr davant d’una bèstia de 500 kilos que et pot matar, però la gent no té mesura i els surt la pulsió delinqüent. No pot ser”. La sorpresa ha estat descobrir que, sense el vi, a la gent no li agraden els Sanfermins. Kevin Federline, turiste de Kansas assegura que “l’alcohol és l’únic que t’empeny a jugar-te la vida així. Si estàs una mica serè i ho penses una estona… no ho fas ni de conya”. Hi ha hagut un consens immediat sobre que, sense alcohol, els sanfermins són una puta merda de festa.

Investigadors de la Universitat de Deusto han volgut veure en els Sanfermins un precedent del balconing. “Ambdues són activitats de risc, d’exposar la teva vida a la lleugera. I en tots dos casos, el risc es produeix amb un estat dels sentits alterats per l’alcohol o les drogues. Els Sanfermins són el balconing dels nostres avis”, explicava Aitor Lejaza, autor de la investigació.

En aquesta línia els corredors dels sanfermins haurien de tenir, segons l’estudi, la mateixa consideració de les persones que fan balconing: “hem de veure’ls com infrahumans però, alerta, uns infrahumans perillosos. Qui està disposat a morir només per fer-se unes rises, és capaç de tot. Compte amb aquesta gent”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies