benegre.cat
Notícies

Una àvia truca als Mossos perquè el seu nét diu que hi ha “porquemons” al pati de casa

En realitat no era el seu nét sinó el seu fill de 34 anys enganxat a Pokémon Go

Drama i ensurt a Osona. Una senyora a la setantena ha trucat avui als Mossos d’Esquadra alarmada per la suposada presència de “porquemons” al pati de la seva residència, segons ha sentit cridar al seu nét. Quan els Mossos s’han personat a casa la desestructurada família s’han adonat que no era el nét sinó el fill solter de 34 anys i que el que hi havia éren Pokémons, els animalons digitals de moda gràcies a l’aplicació Pokémon Go.

“No sabem què fa més llàstima, si una senyora espantada perquè creu que té un porc mutant al pati de casa o un home fet i dret fent l’imbècil apuntant al buit amb el mòbil”, ha explicat el sargent Miralles. Aquesta ja és la tercera escapada que els Mossos realitzen aquesta setmana per motius relacionats amb Pokémon Go, després d’haver intervingut en un pis on una nena assegurava que hi havia un Pikatchu sota el llit i haver ajudat els bombers ha rescatar un Ratata d’un arbre.

L’anècdota ha encès totes les alarmes a la policia catalana, que es prepara pel que es preveu com un estiu mogudet. “Encara no ha ni començat oficialment la moda del Pokémon Go i ja n’estem fins els collons de sentir-ne a parlar”, expliquen des d’instàncies policials.

Per la seva banda, entitats animalistes ja han posat el peu de guerra contra l’estesa pràctica de caçar Pokémons: “Que siguin virtuals no és cap excusa. Deixeu de posar pal·liatius a l’opressió animal”, insisteixen.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies