benegre.cat
Notícies

La Generalitat sancionarà dormir amb l’aire condicionat encès i el nòrdic posat

Moltes parelles recorren a aquesta solució per solventar les seves diferències tèrmiques

Cada estiu la mateixa cançó. Milers de parelles catalanes opten per combinar l’ús de l’aire condicionat i l’edredó nòrdic per assolir nivells comuns de comfortabilitat per a les nits d’estiu, una pràctica que la Generalitat ha anunciat que sancionarà de forma imminent. Per poder identificar els infractors, el govern instal·larà càmeres de seguretat als dormitoris dels calans, si bé ja han assegurat que “quan hi hagi marro la senyal anirà codificada”.

D’aquesta forma, la Generalitat intenta combatre un mal endèmic al nostre país. “Portem anys conscienciant la ciutadania sobre el Medi Ambient -fins al punt que Iniciativa Els Verds va deiar de tenir sentit- com perquè ara fem el préssec amb això”, assegurent fonts del vern. Per la seva banda, les parelles afectades esgrimeixen que “amb l’aire encès ella té fred i apagat jo em moro de calor, si se us acut alguna solució millor, siusplau, que ruli”.

Per bé que les parelles heterosexuals són les més afectades per la mesura, també podria afectar als individuals, en especial aquells que “necessiten sentir el pes de la roba per dormir”. “Tot no es pot tenir, o manta o aire condicionat, però les dues coses és tan absurd com encendre els fanals a les quatre de la tarda o un pacte de govern entre convergents i cupaires”, asseguren des de la Generalitat.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies