benegre.cat
Notícies

Una nova app permet fotre clatellots virtuals als jugadors de Pokémon Go

Gràcies a la realitat augmentada, les hòsties es perceben molt intensament

Ja és aquí. Després de l’èxit brutal de l’app Pokémon Go, des d’aquest matí es pot descarregar a les principals botigues d’aplicacions la revolucionaria Slapp Go, un joc de realitat augmentada que permet fotre clatellots virtuals a tots els caçadors de Pokémon.

L’app, que ja lidera tots els rànkings de descàrregues, permet apuntar a un jugador de Pokémon Go i clavar-li un bandau amb diferents nivells d’intensitat, encara que les estadístiques diuen que “està triomfant la versió més hardcore, anomanada xtreme pain”.

A través del localitzador, Slapp Go permet ubicar jugadors de Pokémon Go i mitjançant un complex sistema de NFC, Bluetooth i realitat augmentada, fotre-li un bolet que el jugador percep al seu propi clatell. Els experts consideren que “a partir del quart bandau, el jugador de Pokémon Go pot arribar a replantejar-se la seva vida i deixar de fer el burro apuntant al buit amb el mòbil”.

L’èxit de l’aplicació, però, planteja altres reptes als desenvolupadors, tal vegada molts usuaris de Slapp Go estan decidint passar directament a les mans. “Per molt que t’ho imaginis, la interacció virtual no és el mateix que una colleja ben donada”, asseguren els experts.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies