benegre.cat
Notícies

Ciudadanos celebra el cop d'estat del 18J donant suport al PP per presidir el Congrés

El proper acord podria ser requalificar les fosses comunes per construir pisos i impulsar així la construcció

Avui fa 80 anys, uns colpistes s’alçaven per derrocar la República. I després de gairebé 3 anys de conflicte, ho van aconseguir. La conseqüència va ser una dictadura i una transició que han mantingut Espanya en un retard de 40 anys respecte altres països dels seu entorn i que ha permès que els hereus d’aquell cop segueixin gestionant el país.

Per celebrar l’efemèride, Ciudadanos ha decidit seguir endavant amb la regeneració que propugna per al país i, per això, ha donat suport al PP per presidir el Congrés. Tal com explicava Albert Rivera “per regenerar el país ens cal tenir tots els hereus del franquisme implicats en els òrgans de govern democràtics. L’única manera de que no hi hagi una altra dictadura és que els colpistes estiguin ben contents amb la democràcia”.

Ciudadanos, assegura, que amb aquesta estratègia es recupera l’esperit de la Transició perquè “al cap i a la fi, allò va consistir en pagar-li un munt de diners a l’Exèrcit perquè es contentés amb un paper secundari. Doncs recuperem aquell esperit i tinguem calmadet al PP, que si es radicalitzen és pitjor”.

“Alianza Popular, la marca original del PP, estava plena de governants franquistes”, recordava Rivera “i des d’aleshores han anat tocant poder. I la veritat és que Espanya ha viscut els 30 anys més pròspers de la seva història, o sigui que tan malament no ho han fet”.

El suport al PP podria incloure també algunes propostes polítiques com, per exemple, requalificar les fosses comunes per construir-hi pisos de protecció oficial al damunt. Segons Rivera “així acabem amb el debat de si cal reobrir o no les fosses. Prou de discutir-ho: regalem uns pisos als hereus dels morts i tots contents, perquè aquests el que volen és diners oi? Doncs ja està”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies