benegre.cat
Notícies

Decepció entre milers de catalans que van confondre l'Operació Bikini amb menjar bikinis

La Plataforma d'Afectats per l'Operació Bikini exigeix un canvi de nomenclatura a l'IEC, que estudia dir-li "A passar-les putes, gorditu"

A aquestes alçades de l’estiu el 80% de persones que volien anar a la platja ja hi han anat almenys una vegada. I, com cada any, ha arribat el moment de descobrir les teles que durant l’any han cobert el cos i mostrar al món què hi havia a sota.

Enguany, milers de catalans s’han afegit a la campanya “Nou nom per l’Operació Bikini” per demanar que es canviï el nom d’aquesta coneguda preparació del cos de cara a l’estiu. I és que des de la PAOP (Plataforma d’Afectats per l’Operació Bikini) asseguren que “cada any molts ciutadans confonen l’Operació Bikini amb endrapar bikinis. I quan arriba l’estiu no només estan més grassos, sinó que adopten aquella textura lletosa del formatge fos”, explica Adela Borau dela PAOP.

Des de la Plataforma asseguren que “no volem que ningú s’avergonyeixi del seu cos, però mentre no s’acaba amb aquest culte al físic, el millor seria canviar el nom de l’Operació Bikini per evitar més frustracions”, afegia Borau. La proposta ha estat trasllada a l’IEC, que estudia opcions com “Dieta Torturadora Estiuenca”, “Preparació Corporal Canònica” o “A passar-les putes gorditu“.

El que s’ha descartat, però, és prohibir el consum de bikinis entre gener i juny. “La mesura s’havia estudiat però és que estan taaaaaan bons. El pa cruixentet, la mantega i el formatge fossos… el pernilet. Jo m’hi poso un polsim d’orenga”, relatava Borau mentre es rellepava. Entre els membres de la PAOP que hi havia al voltant tothom salivava, ningú es recordava de la platja, ni de la pell lletosa, ni del cos de mantega. Tothom volia un bikini.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies