benegre.cat
Notícies

L'Espanyol comença a fitxar jugadors en packs de 6

L'objectiu és una plantilla de 100 jugadors perquè l'entrenador tingui 9 recanvis per posició i un Douglas

Febre compradora a l’Espanyol amb l’era Cheng. Amb Piatti ja són 23 els fitxatges realitzats per a la propera temporada. Però el calendari apreta i encara queda lluny l’objectiu de tenir una plantilla de 100 jugadors perquè Quique Sánchez Flores tingui 9 recanvis per posició. I un Douglas. Per aquest motiu, el club perico serà el primer en realitzar fitxatges de jugadors en packs de 6.

Tal com explicava l’Esclau Nº6 de Chen, “fitxar és molt lent. Negocia, paga, prova mèdica, firma, presentació. Moooooolt lent. De 6 en 6 més ràpid”. S’espera que, d’aquesta manera, la plantilla estigui llesta per a l’stage a Peralada. Enguany demanaran allotjar-se al castell, perquè no hi ha cap hotel prou gran per tanta gent. “La idea és dormir als jardins del castell amb tendes de campanya com les Quechua però del xino”, explicava l’Esclau Nº8 de Chen.

El club estudia també ampliar els vestidors de Cornellà el Prat i demanar a la Lliga que permeti 24 canvis durant el partit, “per tal de poder treure rendiment a tots els jugadors”. La idea de joc de Sánchez Flores és esgotar tots els canvis per interrompre al màxim el joc i així evitar perdre. Tal com explicava l’entrenador “38 jornades amb interrupcions constants són 38 empats i, per tant, 38 punts. Només necessitaríem una victòria en aquests 38 partits per arribar als 40 punts i tenir la salvació. Podríem salvar-nos guanyannt només un partit”. Chen ja ha anunciat que si Sánchez Flores aconsegueix l’objectiu de 37 empats i una victòria, li construïrà una estàtuta a l’entrada de l’estadi.

S’espera que l’Espanyol trobi els jugadors entre la morralla no només de Lliga Espanyola sinó de totes les lligues europees i les asiàtiques.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies