benegre.cat
Notícies

Localitzat l'infant de 5 anys que havia quedat sepultat sota litres de crema solar

La criatura està perfectament perquè s'havia creat una bombolla d'aire enmig dels 50 hectòlitres de crema que li havien posat

L’han localitzat a una platja de Segur de Calafell, on està estiuejant amb els seus pares: el Jan, de 5 anys, està sa i estalvi. Fa dos dies es va activar la recerca, perquè els seus pares van alertar que no sabien on era.

L’últim que recordaven era haver-li posat crema solar per vuitena vegada en dues hores. Això va donar la pista definitiva a l’equip d’emergències. Cada estiu, milers de pares i mares s’excedeixen amb la quantitat de crema solar que posen a les seves criatures. “Són delicats, i el sol és molt perillós”, deia un pare posant crema a la seva criatura a la Barceloneta mentre ell anava sense samarreta amb l’esquena feta crosta, “cal vigilar perquè segons com li pot sortir un metadona”, afegia.

El nen no s’havia mogut de la platja i està en bon estat de salut. Els bombers l’han pogut rescatar d’una allau de crema solar de més de 50 hectolitres. “El nen està bé perquè la crema s’ha solidificat una mica i ha creat una mena de bombolla que a dins contenia prou oxigen perquè la criatura aguantés”, explicava el cap de bombers, “està una mica deshidratat i ha preguntat per la seva videoconsola, però res més”.

Els pares ara carreguen l’estigma de ser uns imprudents, però els bombers expliquen que “això passa més sovint del que sembla, perquè els pares no tenen mesura. A més, com que la crema blanca reflecteix la llum del sol, fa un efecte rateta que impedeix localitzar la criatura, és com una bola de llum”, deia el bomber. De fet, per aquest tipus de casos els bombers fan servir unes ulleres que també són útils per mirar els eclipsis.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies