benegre.cat
Notícies

El Congrés contracta Iker Jiménez i els Caçafantasmes per investigar de qui són els 10 vots ocults

L’equip d’experts en fenòmens sobrenaturals dubta si acceptar l’encàrrec “per la quantiat de fantasmes que hi ha al Congrés”

Volen aclarir què ha passat. El Congrés dels Diputats ha encarregat avui d’urgència la intervenció d’un equip d’especialistes en fenòmens paranormals per aclarir de qui són els 10 vots ocults que han fet possible la Mesa ideada pel Partit Popular, després que CDC i Podemos s’hagin rentat les mans sobre aquest afer.

“Alguna cosa molt estranya està passant als passadissos del Congrés: tot sovint se senten udols esgarrifosos, hi ha ministres que van acompanyats d’un senyor amb ales d’àngel, hi ha vots que ningú ha fet i, a més, certes sales de reunions fan olor a sofre”, ha explicat als mitjans el personal de la cambra, que confessa viure atemorit.

Segons ha trascendit, l’encàrrec recauria sobre Iker Jiménez i els Caçafantasmes, que a hores d’ara estarien valorant la proposta. “Que al Congrés hi ha fantasmes és un secret a veus”, ha admès Jiménez, calmant als periodistes sobre la presència d’éssers d’aspecte demoníac al seu despatx: “No patiu, només és la meva dona i els col·laboradors de Cuarto Milenio”.

Si la proposta tira endavant, els especialistes es farien acompanyar per un sacerdot especialista en exorcismes, tal vegada donen per descomptat que “caldrà purificar alguna sala on s’han fet pactes amb el dimoni”. Aprofitant l’ocasió, els especialistes en fenòmens paranormals faran fugir el fantasma del 23-F, molt arrelat a les instal·lacions: “A vegades de nit es tornen a sentir els trets. És com si hi hagués algú que volgués repetir l’experiència. La política espanyola és realment esfereïdora”, admeten.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies