benegre.cat
Notícies

La Princesa Leonor suggereix al seu pare que encarregui la formació de govern a Pikachu

L’hereva de la Corona creu que està molt millor preparat que els líders polítics del Congrés

Moviment a la Casa Reial per assegurar un govern de garanties. Segons ha trascendit des de Zarzuela, la Princesa Leonor hauria recomanat al seu pare, el rei Felip VI, que encarregui la formació del nou govern espanyol al pokémon Pikachu, que considera “està molt millor preparat que qualsevol líder polític”. El rei veuria amb molts bons ulls la proposta i ha valorat molt positivament que la princesa “comenci a involucrar-se en les tasques de la Corona, perquè la veritat és que ens falten mans”.

Si bé encara no hi ha una decisió presa, fonts de Zarzuela consideren que Pikachu compta amb el suport de la ciutadania espanyola i podria ser l’indicat per gestionar un govern de garanties: “És adorable, no se li coneix cap inclinació política concreta i, a més, pot acabar amb el problema català amb un dels seus llampecs poderosos. D’entrada ho veiem bé”, diuen pels passadissos del palau.

Per la seva banda, l’entorn de Pikachu no ha volgut fer valoracions, si bé admeten que la presència d’un gimnàs Pokémon a Monloca i un gimnàs de l’equip groc al Congrés dels Diputats farien més factible la formació d’un govern per cobrir la legislatura.

A tot això, la presidenta del Congrés dels Diputats, Ana Pastor, visitarà properament el rei Felip VI per informar-li de com ha quedat la Mesa de la cambra. “Podríeu pensar que és un acte protocolari prescindible, però enlloc està clar que el rei sàpiga llegir i per això li anem a explicar a viva veu”, expliquen fonts del Partit Popular.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies