benegre.cat
Notícies

Experts en topografia neguen que tot això abans fossin camps

“Si fos veritat, tota Catalunya seria un descampat”, asseguren

“Tot això d’aquí abans eren camps”. Doncs miri, avi, es veu que no. “Si fos veritat, Catalunya hauria estat un gran descampat”. Amb aquesta contundència s’ha pronunciat un equip de topògrafs i historiadors de la Generalitat de Catalunya, que ha volgut acabar amb l’insistent rumor que assegura que “tot això abans eren camps”. “Home, tot tot, no eren camps. Hi havia rius, muntanyes, turons, camins de cabres, boscos i fins i tot platges, no fotem”, asseguren els topògrafs.

“Una cosa és ser nostàlgics i l’altra molt diferent és prendre el pèl als nostres néts perquè es pensin que fa 237 anys que vivim”, ha alertat el grup d’experts. “I de quina classe de camps parlen? Si fos conreu, Catalunya seria la primera potencia mundial en exportació de blat”, asseveren, demanant a la població que es contingui de fer certes afirmacions i recordant que “fa 80 anys també hi havia carreteres i vies de tren”.

Per altra banda, la Generalitat està posant en marxa un grup d’experts per combatre la creença que el menjar fet a casa no engreixa. “Està molt bé que una àvia no vulgui que els seus néts mengin bollycaos, però aquesta senyora ha d’entendre que 2kg de carn d’olla i de segon canelons no és el més indicat per a un nen en edat de creiexement, per molt casolà que sigui el menjar”, asseguren.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies